Reede, juuni 21
Shadow

ISLAND vol.29 EV100

Kui me siia tuleku kuupäevad teada saime oli ainult paar ülitähtsat päeva, millest mitte osavõtmine oli kurb. Alustame tähtsaimast, mu väikese poja sünnipäev jaanuaris ja siis veebruaris vastlad ja meie kalli kodumaa võimas sajas juubel.
Vastlatega läks hästi, nagu juba kirjas oli, siis tähistavad nad sarnast asja aga meie sünnipäev on teine teema. Mitu päeva juba arutasime Kertuga, et mida ja kas üldse korraldada. Sest ma nii tahaks ja sooviks aga takistab hetkel juba fakt, et olen oma rahakoti peal söötnud varsti kaks kuud siinseid residente. Ma pole seda teinud vastuteene eest või midagi sellist aga kuskil peaks jooksma ikkagi mingisugune piir. Seega tänase imelise sünnipäeva puhul istungi ma niisama ja pean sisemist võitlust, et kuidagimoodi tahaks ju väikese tähistamise teha. Niipalju siis sai, et ma tellisin täna saabuva omaniku käest ühe shampuse. Arvestades selle maa alkoholi hindu, siis ma tarbin Eestis võib olla poole aastaga sellise summa. Kodused pidasid nalja, et oleks viitsinud ette mõelda, oleks ju kasvõi ühe vürtsikilu konservi kaasavõtnud 🙂 Fakt on nüüd see, et meie poes on mingit musta leiva sarnast asja ja keedumuna saaks ka aga kalana kastmetes heeringad või muul viisil. Küpsetaks, aga jälle milleks, äkki teen endale ühe tillukese küpsisetordikese…näis.
Lipugi oleks võinud kaasa võtta oleks uhkelt siia Islandi mäe jalamile lehvima löönud….oleks on paha poiss!
Selle asemel mõtlesin, et teen ka pisikese tervituse omal viisil

https://www.instagram.com/p/Bfk4YFSl5is/?taken-by=vikipesa

Aga mis ma ikka enam seletan, näis mida see ilus päikeseline ilm veel täna toob.
Palju õnne meile kõigile sinna koju ja cowntown hakkas, sest täpselt nädala aja pärast astun ma oma viimased sammud siin ja olengi juba Eestis tagasi!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga