Kolmapäev, aprill 24
Shadow

ISLAND vol.30 Loominguline eelviimane kokkuvõte

Mõtlesin, et teen väikese kokkuvõtte loome vallas. Olen olnud viimased nädalat praktiliselt üksi stuudios. Pooled kolisid lõplikult minema ja üks käib veel üliharva. Olen siis oma mõtete ja tegemistega omaette. Meenutagem algust, kui ma polnud rahul sellega, siis olen õppinud üksi olema, kuigi teised mind ei sega ei magamast ega töötamast, siis pigem on asi selles, et ma olen seltskonnalõvi. Aga olen võtnud kõik head ja halvad kogemused vastu, sest need on õppimiseks.

Niisiis eile selgus, et meile ärasaatmis õhtusööki ei tehta ja loominguliselt kokkuvõtvat esitlusõhtut ja näitust ka. Alda pakkus välja, et võime ju esmaspäeval või teisipäeval teha, äkki isegi keegi peale tema tuleks. Kuna Raisa lahkub esimesena kolmapäeval, siis enamus otsustas mitte pingutada. Ma niikuinii olen juba mitmel korral teinud oma tööde laiali laotamist, kõik kaas residendid ja omanikud kes on vähegi soovinud on mu töid näha saanud. Ja seni kuni ma olen mingi idee perioodi peal, siis on mu töölaual kõik ka niisama nähtavad.
Millest tunnen siis puudust ja miks puudu jääv “lõpetamine” hinge kriibib….ma tean, et õping kogu elu ja alati on arenguruumi. Oleks lootnud saada teiste kunstnikute käest tagasisidet-kriitikat. Omaarust võid ju olla tubli ja andekas 😉

Niisiis….pool põrandat täis pabereid. Mitu projekti, mis hetkel pole mingi eesmärgiga otseselt. Sõidan järgmine nädal juba koju ja siis hakkan töötlema, üritan mõned disainid teha endale, mõned ootavad uusi omanikke jne.
Eks näis.
Viimasel päeva teen kokkuvõtte arvuliselt ka, et mis valmis sai. Tean ainult seda, et hetkel on mul A3 paberit 2tk ja A4 paberit 3tk. Kuna uusi pabereid ei organiseeri enam, siis pean läbi mõtlema, et mida ma  veel maalin.

Üks sõit on veel kirja panemata ja kolmapäeval viime Raisa lennujaama ja siis teeme Kertuga Reykjaviki avastusretke.

Tahan juba koju, igatsen…

2 Comments

  • Ma oma arust väga täpselt väljendasin, et kes on soovinud on koguaeg mu töid näinud ja saanud minuga arutada neid, neid arvamusi olen kuulda võtnud ka, see kiirelt korraldatud tööd laokil esitlus ei oleks enam see. Lihtsalt näitamise pärast…no point anymore.
    Oleks soovinud tegelikult kõrvuti töötada aga pole ka näinud peale ühe töö rohkem. Võidukalt üksi lõpuni 😛

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga