Kolmapäev, aprill 24
Shadow

Florida vol.8 St Augustine

St Augustine ehk San Agustin (Hispaania keeles) on asutatud Hispaania kadmirali Pedro Menéndez de Avilés poolt 8. septembril 1565 aastal, olles maabunud oma laevadega randa üksteist päeva varem 28. augustil. Ta nimetas selle koha San Agustin-iks.
200 aastat oli see linn Hispaania Florida pealinn, kuni Britid võtsid selle 1763 üle. Kakskümmend aastat hiljem said Hispaanlased selle tagasi ja müüsid Ameerikale 1821. Seetõttu on see linn täis säilinud ajalugu
Endine hotell Alcazar  on praegune Lightner muuseum ja linnavalituse hoone.

Uhke ja suur endine Ponce de Leon hotell, mis on nüüd väärikas Flagler College

Castilo de San Marcos.

Kindluse tähekujuline kaitsevall on ehitatud kivimist, mida kutsutakse coquina (Hispaania keeles väike teokarp). See on kivim, mis koosneb ladestunud teokarpidest.

Kuid kindlasti kolage ka mööda linna, vahetänavates on näha ägedaid maju, ärisid, erinevad hoovid ja suur valik erinevaid kirikuid. Kaua me ei suutnud seal olla, sest kahjuks oma turismi tõttu oli seal kõik kuni kolm korda kallim, alustades söögist ja lõpetades sissepääsupiletitega. Söögiks soovitame sõita natuke linnast välja, kus on näha mõnusalt maalähedasi maju, seal on erinevaid kiiresöögikohtasid ja restorane, millede hinnad on taskukohasemad.

Kuid see linnake on rahast olenemata täiesti mõnus uurida.
Esimene koht Floridas, kus oli häirivalt palju kerjajaid kesklinnas tänavatel.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga