Pühapäev, aprill 28
Shadow

Florida vol.7 vahe kokkuvõte.

Tegelikult on hästi veider olla. Tavaliselt oleme reisinud ja ma olen blogi kirja pannud kui oleme ise asunud Eestist tunde eespool. Ehk kui ma päev läbi kuskil maailma nautinud, siis elukohta naastes on kell selline, et teie kodumaal alles ärkate ja saate värskelt lugeda blogi. Islandiga oli 4h ajavahe taha ja noh, saime hakkama. Kuid seekord olles 7h on nii veider, et ma saan kodumaaga suhelda ainult peale keskööd või vara hommikul.

Nagu on juba aru saada siis kuna reis hakkab otsa saama varsti polegi me jõudnud Washingtoni ja ei jõua ka 🙁 Jätsime tegelikult kogu oma reisiplaani enamuses lahtiseks ja seetõttu peale esimest kolme kindlat plaani Miami ja Key West oli meie graafik nagu soovisime.
Soovid lõi sassi arusaam, et siin maal on vahemaad ülisuured ja ootamatusi on nii palju, et alguses tühisena tunduv päevane sõit võib kujuneda kaks korda kauemaks. Kuna New Yorki (kuhu ma ammu soovin juba minna) on tihti odavaid pileteid saadaval, siis sealt sipsti Washingtoni pole probleem. Teeme ära!

Key Westist kimasime me Härra G tuttavale külla, kelle imelises kodus saime ööbida “kährikute moodi” 3 päeva ja see kulus ära, kuna need intensiivsed 4 päeva ja peaaegu 12 tunnine sõit olid meid täiega väsitanud.
Mis mulle meeldib, siis olen saanud panna nö “I-le täpi peale”. Ameerika ongi täpselt sellise välimusega, nagu me oleme kasvades telekas näinud terve elu. Aga olen suutnud enda jaoks kummutada nii mõnegi meile tundunud negatiivse eksiarvamuse maa, inimeste ja eluolu kohta. Samas kõik kogemused hetkel ka kinnitavad mõndagi, mis ette oli teada. Elust ja olust kirjutan pikemalt teine kord.
Oleme praeguseks ööbinud 4 eri hotellis, külalistena tuttava kodus, sõitnud läbi mitmeid linnu, supelnud-ujunud mitmes basseinis ja rannas ookeanis ning jalutanud vaatamisväärsuseid läbides nii pikki tunde, et mu sammulugeja tühjenes mitu korda kiiremini. Aga hindamatu on siiamaani õpitu!

Hetkel veel sõidame viimaseid päevi, ööbime siin ja seal ning naudime ilma.
Seniks, jutu lõpetuseks üks sisalik veel 🙂 Neid on siin palju, igas suuruses ja värvis 😀

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga