Reede, juuni 21
Shadow

Florida vol3. Miami

Veetsime kaks imelist ööd esimeses Miami hotellis. See piirkond oli kohe ideaalne, et ka muu iluga tutvuda, samas nautida kõike seda mis Miami endast kujutab.

Kuna piirkond on suur ja väga võimas, siis soovitame kindlasti võtta ette auto tiir mööda Miami linna. Saate imetleda vanemaid ja uusi uhkeid hotelle ning kortermaju. Lisaks võimsad villad. Kuna vett on igal pool, siis tundub vahe, et mõned uhkemate villade omanikud saavad jahiga uhkelt ukse ette sõita. Igastahes, kes on kasvanud “Miami heat” jne sarju vaadates, siis täpselt nii ja veelgi enam on see kõik.

Kuid mõnusaim on seda kõike uurida rendiautos. Vahemaad ja liiklus on selline, et ühistrantsport tundus olema minimaalne.
Rääkides liiklusest. Kiiruspiirangutest väga kinni ei peeta, sellest olenemata kuigi on tihti ülisuuri ja aeglaseid liiklusummikuid, siis liiklusraevu ei koge. Üliharva, kui kellelegi signaali lastakse. Probleemideta lastakse vahele, sest pidevalt arvestatakse radade ühinemisega jne. Ahjaa, suunatuld harva kasutavad, eriti linnas. Kui väga tungivalt vahele soovitakse, siis avatud autoaknast antakse käega märku “palun luba mind vahele”. Õnneks kiirteedel, kus kiirused kohati kuni 90mph ulatuvad, siis vahetatakse rida ikka suunatulega.
Ja põrutades mööda oma mahasõidust võib juhtuda kuni tunnine trahviring 😛

Kiirteedel on tollimaksud. Autot rentides uurige eelnevalt, et kuidas rendifirmal see korraldatud on. Vajadusel saate juurde organiseerida.

 

Võtsime suuna Key Westi poole!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga