Kolmapäev, juuli 17
Shadow

ISLAND vol.21 I´m back!

 

Vabandan kõigi ees, kes käisid uurimas juba, et kuhu ma kadusin ja nii pikk vahe jäi sisse postitustele. Ma olen usinalt tööd teinud ja eelmine nädal oli siis kauaoodatud abikaasa külaskäik. Hetkel kõik tehnikavidinad on otsustanud siin kaugem mu vastu mingisugusele rünnakule asuda. Esiteks saatsin tagasi koju garantiisse oma telefoni (õnneks toodi uus) ja mul jooksevad iga liigutuse peale Chrome ja pildisüsteemid kokku 🙁

Aga seni kuni ma härra ja proua reisudeni jõuan näitan sips oma tööd jälle.

Tegelikult loominguliselt olen sattunud suluseisu. Tahan kasutada seda aega ära selleks, et teha uusi muutusi oma töös, mis kodus ootamas, sest vanaviisi see ei saa jätkuda. Hakkan lammutama vanu töökohustusi. Eesmärk on tagasi minnes muuta töö selliseks, et lõpuks õnnestuks oma tööde trükitööstusesse loomine (postkaardid, trükitud nõud, riided jne)
Näitan üksikuid kokkuvõtvaid kaadreid:

Neid te tegelikult juba nägite…

Mõni sõbrapäeva või lapsele kaardiidee

Emadepäev on tulemas

See on see Boonus millest ma rääkisin….Tegemist on siis 2019 kalendriga. Juba on ka üliandeka kujundajaga räägitud ja märtsis naastes hakkab töö sellega pihta. Hetkel paus, sest  kolmel kuul puudub lill. Ei taha teha enam neid tüüpilisi ja juba korduvaid lilli. Tahaks nüüd leida mõne sellise vähemärkamatu. Tahtsin isegi teha võilille aga ma ei oska seda veel maalida 😛 Igas tahes ootan ettepanekuid 😀

Kuna ma olen veel mõtetes oma töömuutuses, siis enne kui saan sihid selgemaks, teen midagi muud. Avastasin, et ma ei ole plaani võtnud Islandi teemalisi maalimisi. Väike vihje…

https://www.instagram.com/p/Bek-1WNFSfw/?taken-by=vikipesa

..ütleme nii, et see on alles pool pilti, hetkel rohkem ei reeda 😛

Kuid mul on palju postitusi lähipäevil tulemas, sest Härra G-ga tehtud suured sõidud tuleb “katki” teha ja teise vääriliselt serveerida!

 

2 Comments

 • Kersti

  Teeme nii, et ei kasuta sõna ei oska 😉
  Muidugi oskad. Esimene läheb aia taha, no ja las läheb. Tont teab, milleks see hea on.
  Pääsusilmad, meelespead, aga need sellised väikesed nikerdised 🙂 Pole midagi, harjuta, selleks sa seal ju oledki, nagu sa korduvalt oled kõnelnud.
  Pai
  Päikest

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga