Kolmapäev, aprill 24
Shadow

Miks ja milleks see blogi on?

Täna meil siin Islandil sajab padukat…..ilus lumi oli maas juba päevi ja nüüd vaatab aknast vastu lumi-jää mida mööda voolab maha sadav vihm. Õnneks tead, et siin pole nii nagu Eestis, et see s***ilm või kesta päevi…nädalaid 😀 Ma tavaliselt ei lase ennast ilmad kunagi häirida, võtan kõik vastu ja “ebaeestlaslikult” naudin ka 😛

Miks täna selline teema?
Ärkasin täna üles ja mu fb sein oli täis erinevate blogijate leheviiteid, kus puudutati eestiblogijateauhinna teemat. Ei hakka panema viiteid ja õiged nimesid, et jälle mingi viite skandaal ei tabaks ka mind 😛 Kes jälgib see teab ise ka. Kuid miks see oli naljakas. Viimast suurt postitust tehes, kus ma erinevate lehekülgede pealt täpsemat infot ja kodulehe viiteid otsisin, pöördusin mingi hetk oma “kaaskannataja” ehk residentuurikaaslase Kertu poole, kes ka muideks väga ägedat blogi peab siinse viibimise kohta! Et keegi võiks meid ka saata nagu ETV reisisaated kuhugi ja ma võin kaamerasse saamoodi rääkida 😀

See reisiblogi kuulub siis härra ja proua Soosaarele. Tegime esimese postituse 10.06.2015 kui tegime oma esimese suure reisi Indiasse.
Peale seda on  meie blogisse kirja pandud:
India New Delhi meie esimene kahekesi reis.
Hong Kong kus reisisid kaks abielupaari (sugulased ;))
Horvaatia, esimene selline reis, kus olime terve pere ja veel sõprade perega. Bussitäis 😀
Ja nüüd ma olen üksi siis Islandil kaheks kuuks residentuuris. 

Kirjutama hakkasime seetõttu, et alati suurte reiside puhul me teeme eeltööd, uurides külastatava maa kultuuri, kombeid, mida külastada, kuidas külastad jne. Seetõttu ise ka loeme ja uurime just ennekõige teiste reisiblogijate soovitusi. Ja soovime oma blogiga pakkuda täiendust selles vallas. Ja muidugi suurim põhjus on ka see, et keegi meist ei jõua igale küsijale seda kõike uuesti ja otsast peale rääkida. Elage parem kohe kaasa ja lugege nö “onlines”. Ja minul on ülihalb nimede ja kohamälu 😀

Vabandan ka siinkohal ära, et Islandi postituses on kindlasti palju grammatilisi vigu sees, sest seda ma kahjuks teen (sellele teemal pikemalt ei peatu!) ja jään tegema. Eelnevatel härra kontrollis alati enne avaldamist üle.

Igas tahes siis üritan panna kaarte, kodu- või informatsioonilehti, pilte ja ennekõige isiklikke soovitusi inimeselt-inimesele!

Aitäh kõigile, kes koguaeg meile kaasa elavad ja kui keegi meie kriblamistest mingit kasu ka saanud, siis palun andke märku 😀

Reisisaated võivad vabalt ühendust võtta…..vink-vink 😀

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga