Neljapäev, aprill 25
Shadow

ISLAND vol.9 Loometöö

Olen siin juba üle nädala olnud ja kuigi ma lubasin, et enne 1-2 nädalat ma ei tee tööd ja puhkan, siis tüüpiliselt hakkas juba kolmandal päeval pliiats “sügelema”. Üritasin kohe hakata siis ettenähtud kohustusi tegema aga jooksin nii kinni omadega. Sest tegelikult tulin just Eestist siia, seljataga mitu kuud rasket pühade eelset tellimuste perioodi.
Niisiis… ma ei pidanud vastu ja hakkasin vaikselt otsast joonistama. Ja olen selles mõttes võtnud vabamalt, et ei kohusta ennast kohe alguses oma ettenähtud tööde peale, vaid joonistan ennast nö “tühjaks” minus ringlevatest ideedest.

https://www.instagram.com/p/BdsF_8LlDji/?taken-by=vikipesa

Alustasingi siis niisama, ilma igasuguse eesmärgita. Tutvun uue paberiga (millega väga rahul pole) ja võitlen stiililiselt, sest portselanile on nii lihtne luua toone ning varje, siis akvarellil see nii ei toimi.

Seadsin ka stuudiosse töölaua üles, sest siiamaani sain ja maalisin oma toas, kuna nagu eelnevalt mainitud olin ma peamajas üksinda ja teised ei käinud veel stuudiosse (vahepeal on asjad nii muutunud, et tänasest oleme me kõik neli stuudios 🙂 )

https://www.instagram.com/p/BdyxR79F678/?taken-by=vikipesa

Enamasti töötan öösel, tean et ei tohi nii aga…ma ei saa sinna parata. Päevavalgust on niigi vähe ja pimedas kuidagi edeneb ka see töö, siis ongi kujunenud tavaliseks päevarutiiniks: magama öösel 2-4 ajal, ärkan nagu kella pealt 11.30, siis töötan, ujuma/jõusaali ja siis töötan edasi kuni 2-4 öösel 😀
Ma üritasin seda muuta, hetkel ei õnnestu ja lõin käega, lasen sellel hetkel veel minna nii nagu tahab, sest loominguliselt sobib see hästi 🙂

https://www.instagram.com/p/Bdz96l-l_24/?taken-by=vikipesa

Kodust ei ole tulnud siiamaani häid uudiseid. Mõned ebameeldivad ja  ootamatud töökohustused ning muid isiklikud mured. Ütleme isikliku osa kohta nii, et ma ei ole ju siia maale tulnud selleks, et perekonnast eemalduda ja ennast ning neid kasvatada isesesvamaks. Tulin siia oma tööst eemale, et uue loomingusuunaga tegeleda. Elementaarne siis, et kuigi üritad mitte sekkuda, tunnen ma ikka huvi kodumaale jäänud pere ja tuttavate suhtes ja elan kaasa.

Ilm on sama kehv nagu mu enesetunne viimastel päevadel. Lubatud nädal aega lume asemel oleme saanud päevi tunde kestvaid vihmasadusid, sekka üksikud selged hetked ja natuke lund. Sukeldungi murede eest kella vaatamata ainult maalimisse, blogisse ja trennis käimisele. See viimane on nagu haruldane “kainuse hetk”

Ahjaa täna tuli uudis, et laupäeval juba etteteatud lõunasöök omanike Kristveigi ja Aldaga on tegelikkuses

Naera nüüd kringliks….lohutati, et kuigi seda lausa avalikult kuulutatakse, siis ei tule niikuinii keegi kohale….No ma ei teagi nüüd mida kosta…. 😀

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga