Neljapäev, mai 23
Shadow

Hong Kong vol.5

Kuna me oleme iga päev pikki kilomeetreid maha tatsanud ja oma külgi vastu teisi maha lihvinud, siis arvasime, et teeme täna kergema päeva, magame oma valutavaid jalgu kauem. Ja päevaplaaniks oli siis kergem niisama kohustusteta tururünnak. Kolasime lihtsalt mööda tänavaid, tutvusime laadaeluga jne.

Siin on tänavad kitsad ja majad nii kõrged, et korruseid ei suuda isegi kokku lugeda. Kui meil ikka maja tehakse, siis on ta ka maapinnalt laiem aga siin on asi vastupidi. Kuna see ülipikk öine lend vist raputas  meie tasakaaluorganit nii tugevalt ja me siiamaani isegi kuskil jalutades seisma jäädes maakõikumist tunneme, mis tunne on siis olla 22 korruselises, imepeenikeses majas ja seda tunda. Esimene õhtu arvasime, et maja kõigub.

DSC02524 DSC02525

Aga laadad või siis tänavaturud on nii võimsad, et lausa paanika tekib. Ja osad on nii käredad meelitajad ning tingijad, samas teine on parasjagu ülbe. Julged tingida saadab su pea aegu kallale tulles minema.

DSC02530 DSC02531

Lisaks õues olevatele lettidele, on mitmeid korruseid täis  temaatilisi poole (piltidel näiteks tehnika ostukeskus)

DSC02532 DSC02533

Enne näitasin, et kui täis on nende metroo….no mingi imega hilja õhtul saime sõitma nii, et see oli tühi….polnudki enne istuma saanud 🙂

DSC02541

Õhtul restorani otsides sattusime tänavale, mis oli täis loomapoode. Sellised võimsad seinad ja sissekäigud, täis imelisi kalu ja veidralt klaas puuridesse pandud kasse-koere.

DSC02542 DSC02546 DSC02548

Eilse Lantau saare tänaval oli selline mereandide valik, et kohati vaatasime õudusega, sest me ei saanud kohati aru, et millega tegu on. Aga mereande on siin igal pool.

DSC02433

Sedasi on siin igal pool söögikohtade juures. Vannikestes kalad ja muud molluskid, valid ja kohe tehakse sellest sulle värske nämm.

DSC02434 DSC02437 DSC02438

Hoiatusena lisan juurde aga seda, ärge tehke oma ostlemist kuulsates soovitatud tänavaturgudes! Sest ta on jube kallis. Meie omaksed ei saa ka siit seetõttu õieti midagi kaasa (veel vähem tuttavad, kes ukse pealt hõikavad, et too mulle ka midagi). Siin piirkonnas kus me oleme ongi need Ladies ja Night market. Jalutage parem kaugemale ja saate odavamad letid ja söögikohad!
Kuid nendest tuleb veel eraldi teema hiljem.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga