Kolmapäev, juuli 17
Shadow

ISLAND vol.4 Geisrite maa

Tänu Erini renditud autole ja soovile ka seda maad avastada, asusime natuke kondama meie piirkonnas. Aga hoiatan nüüd, kuna pilte tuli palju ja omaarust ka häid, siis löön oma vaatamisväärused eraldi, et anda täpsemat infot.
Meist mitte väga kaugel asus Geisrite piirkond, selline väike kuid võimas, kus on kuumaveeallikad ja Suur Geiser (jah, see on ta nimi).

Mulle pildistamise suhtes meeldis väga, et sattusime loojuva päikese ajal, kui sai valgusega mängides päris häid kaadreid  🙂

Mulle nii meeldib, kuidas Geiser jäi nagu draakon 🙂

Soovitus külastajale. Võtke seal aega, mitu korda ikka näeb, kui maaalal liigud ja allikaid vaatad. Kuigi pole täpselt teada kunagi, millal see purse toimub, siis meil oli see u iga 5 minuti tagant. Muideks see purse ehmatab kui lähedal seista. Avastasin ka seda, et natuke saad aimu, kui muidu vaikselt liikuv vesi seal augus hakkab tõusma ja liikuma, siis on purse lähedal. Fotograafidele: mitte ainult geiser ja allikad aga makrofotod igal aastaajal!
Ja ma ei pea ütlema, et see on vaatamist ja kogemist väärt!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga