Kolmapäev, juuli 17
Shadow

Hong Kong vol.7

Ongi käes meie viimane päev. Peame korteri vabastama juba kella 12-ks aga lend läheb enne keskööd. Hästi läbimõeldud metroosüsteemi tõttu on meil ideaalne võimalus anda nö viimases jaamas (kus kohast läheb lennujaama metroo viimane sõit) oma kotid, mis juba automaatselt lähevad lennukile. Jooksime mööda linna siis veel ainult oma käsipagasiga. Kas selle oleks võinud soovi korral kappi panna aga 6€ hakkas kahju 😉

Niisiis, läksime siis jälle ühte minu soovitud kohta. Piltide pealt nägite enne neid lahedaid praame, mida või metroo asemel valida Hong Kongi saarele minekuks. Saare pool on sellised hästi lahedad kaid-sadamamajad ning ühes neist asub Hong Kongi Meremuuseum. Härra G soovis muuseumisse ja mind ahvatles (1.maini avatud) Hiina portselaani tegu ja maalimine näitus. Arvasin algul, et ongi ühel korrusel ja selgus, et see on majatäis, 3 korrust nii huvitavat ja põhjalikku meremuuseumit. Soovitan kõikidel seda külastada!

2016 Märts - Hong Kong DSC02633 DSC02640 DSC02645

Kohalik ilm oli ka kurb, et me lahkusime, hakkas süngeks muutuma ja enam päikest ei näidanud. Sama nutune kui ka meie tuju. Kuigi tuleb tunnistada, et koju saamise soov oli väga suur! Meelis juba kaks päeva rääkis, et on juba väsinud kohalikest, sellest lärmist ja siblimisest. Täiesti arusaadav, selle eluga siin võrreldes, on kodumaal ikka vaikne.

DSC02650

Aga meie reis seekord siin ongi läbi 🙁 Tulemas on veel mitu postitust, mis jätsin meelega välja, sest piltide ja teksti maht oleks teid juba kurnama hakanud 🙂
Viskasin kodus juba nalja, et keegi võiks meid Linnar Priimäe või mõne selle reisisaatelise asemel saata võõraid maid avastama. Meie rakku ja katki kõnnitud jalad tõestavad, et ei käi niisama hotelli voodit soojendamas 😀

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga